Hemstäd med engagemang och service 


Är vardagen stressig med familj, arbete och fritid, vi ser till så att ert hem är fräscht och fint. Med våra hemstädslösningar kan vi anpassa städningen utifrån era behov, allt från städning till fönsterputs.

Vi ser människan


För oss är människan viktig, vi står för värderingar som empati, omsorg och trygghet. I vårt arbete ser vi det som en självklarhet att ge absolut bästa service, vi finns för att kunna ge ett fint hem. 

Boka hemstäd

Första kontakt


Efter att ni kontaktat oss, bokar vi in ett telefonsamtal där vi berättar mer om vilka vi är och tar del av era tankar och funderingar som ni har kring hemstäd.

Kostnadsförslag och upplägg


Vi återkommer med ett kostnadsförslag och anpassad hemstädslösning, där vi tillsammans går igenom förslaget så att det känns tryggt och bekvämt för er.

Vi gör ett hembesök


När allt känns rätt, så bokar vi in ett hembesök och ser över hemmet och slutför bokningen av er hemstädslösning. Nu är det bara å njuta.

Boka hemstäd med oss redan idag


Intresserad av att få städat kontinuerligt, få mer tid till familj, fritid och vänner. Skicka oss ett meddelande så bokar vi in en första kontakt genom ett gratis telefon möte. Vi går igenom steg för steg hur hemstäd fungerar, ser till så att ert städbehov uppfylls på bästa sätt.


Välkommen!